Witte Umage Eos Micro tafellamp white - met verstelbare tafelstandaard zwart - Ø 22 cm

104,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Gewoonstijl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Color-Wit Wit

Over Witte Umage Eos Micro tafellamp white - met verstelbare tafelstandaard zwart - Ø 22 cm

Let op: bestellingen vandaag tot 17:00 uur besteld (m.u.v. zondag) worden nog altijd dezelfde dag verzonden. De genoemde levertijd heeft al rekening gehouden met eventuele vertragingen bij de pakketdiensten.

VITA EOS Tafellamp
Deze lamp uit de EOS-collectie van VITA is by far het schattigste lampje ooit! Een groots design voor zo’n klein lampje. Het designproduct met ganzenveren is ontstaan vanuit een milieubewuste gedachte. Geen van de gebruikte veren zijn afkomstig van slecht behandelde ganzen. VITA is wettelijk verplicht te documenteren waar de ganzen en veren vandaan komen; je kunt dus met een gerust hart genieten van een prachtig lichteffect in je kamer, dat op milieuvriendelijke wijze tot stand is gebracht.

De EOS lamp is verkrijgbaar in het wit en in de maten micro tot XXL. Ook is de EOS lamp verkrijgbaar met lichtgrijze en lichtbruine ganzenveren.

Specificaties

  • Gemaakt van echte ganzenveren
  • Leverbaar in de maten micro, mini, medium, large, XL en XXL
  • Tripod meegeleverd
  • Goed te combineren met andere lampen uit de VITA serie
  • Beschikt over een E27-fitting. Lichtbron niet meegeleverd


Onderhoud en verzorging
Je onderhoudt de lamp door af en toe de föhn er in de koude stand op te zetten - zo blaas je gemakkelijk het stof van de veren af en houdt je ze luchtig! Hiermee kun je de ganzenveren ook opnieuw in model brengen. Op de lamp kan een lichtbron worden aangesloten met een E27-fitting.

Maat:
22-cm,  O,  One size
Materiaal:
Veren
Voorraad: