Garden Lights sfeerlamp Titan 10,5 cm MR16-led 3W 12V grijs/wit

149,95 127,46
De beste prijs bij Haxo.nl



Gratis verzonden

Over Garden Lights sfeerlamp Titan 10,5 cm MR16-led 3W 12V grijs/wit

Let op, dit model is in een halogeen uitvoering en LED uitvoering leverbaar.
De LED uitvoering is in aanschaf duurder, echter dit verdient u snel terug doordat deze minder in wattage/verbruik is!

Garden Lights is een serie exclusieve tuinverlichting dat is ontworpen om uw tuin op veilige en eenvoudige wijze te verlichten. De 12 Volt(laagspanning) verlichting zorgt voor voldoende licht om een tuin sfeervol te verlichten. Het systeem is veilig en eenvoudig, zodat het voor iedereen mogelijk is om de verlichting zelf aan te leggen. Het volledige systeem is voorzien van schroefverbindingen, daardoor hoeft u tijdens de installatie geen gereedschap te gebruiken.

Door de juiste accessoires bij de lamp aan te schaffen, sluit u snel en eenvoudig uw gehele tuinverlichting aan. Onderaan de pagina vindt u de accessoires welke u nodig bent.

Systeemuitleg

De volgende stappen adviseren wij u om uw juiste verlichting te kiezen:

1. Kies uw verlichting binnen het assortiment.

2. Aan de hand van het aantal lampen is gemakkelijk te bepalen welke transformator u nodig bent.

3. Bepaal hoeveel meter aan kabel u nodig bent. U kunt er voor kiezen om verlengkabels te gebruiken met aansluitpunten voor het aansluiten van verlichting, maar ook zonder aansluitpunten, om een langere afstand te overbruggen.

Plug and Play

Dit betekent eenvoudig om aan te sluiten en te verlichten. Het assortiment biedt u een verlichtingsprogramma dat door iedereen veilig, snel en zonder installateur is aan te leggen. Deze lamp is voorzien van 2 meter kabel met een stekker, die past op het aanlsluitpunt op de hoofdkabel.

Wat zijn belangrijke tips/accessoires voor het aanleggen van het Garden-lights systeem?

Wilt u dat uw verlichting automatisch in- en uitschakelt bij donker en licht? Maak dan gebruik van de in het assortiment aangeboden timer/sensor unit.
Wilt u dat uw verlichting automatisch in- en uitschakelt bij beweging? Maak dan gebruik van de in het assortiment aangeboden bewegingssensor.
Alle stekkeraansluitingen zijn geschikt voor buiten en kunnen zowel op als onder de grond gelegd worden.