Zwarte Konstsmide ® 2372-100 - Snoerverlichting - Premium 5 lamps feestverlichting warmwit op batterij 4x AA - 200cm - zeer energiezuinig - ON/OFF/6u timer keuzeschakelaar - 3m aansluitsnoer - voor buiten en binnen

19,83 18,99
2 Prijzen, De beste prijs bij DGM Outlet


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Witte verlichting

Over Zwarte Konstsmide ® 2372-100 - Snoerverlichting - Premium 5 lamps feestverlichting warmwit op batterij 4x AA - 200cm - zeer energiezuinig - ON/OFF/6u timer keuzeschakelaar - 3m aansluitsnoer - voor buiten en binnen

Konstsmide decoratielichtsnoer

Breng je huis en tuin in een eenvoudig en snel in feestelijke stemming met dit vijf lamps warmwitte, twee meter lange en zeer energiezuinige premium led-feestverlichting lichtsnoer met zes uur timer van het Zweedse kwaliteitsmerk Konstsmide. Het snoer werkt op batterijen en kan dus overal flexibel en zonder stroomaansluiting binnen of buiten worden toegepast. Dit lichtsnoer met een hoge lichtopbrengst gedurende de hele levensduur is een twee meter lang zwart lichtsnoer met vijf warmwit verlichte transparante kunststof bollen, elk voorzien van acht led's midden in de bol geplaatst voor maximale lichtspreiding. De afstand tussen de lichtbronnen is 50cm. De bollen zijn van kunststof en dus niet breekbaar.

Het snoer heeft een IP44 batterijbox die zonder gereedschap geopend en gesloten kan worden en die corrosievrij is. Op de batterijbox is een schakelaar met 3 standen ingebouwd: 1=TIMER 6H / 2= on / 3 = OFF.

Op stand 1 activeer je een 6-uurs timer: het snoer schakelt 6u in en vervolgens automatisch 18u uit. Dit is handig als het snoer buiten hangt. Op stand 2 schakel je het snoer permanent in, op stand 3 permanent uit. Het lichtsnoer werkt op 4x AA/LR6 batterijen (niet meegeleverd). De batterij box is spatwater en stofdicht (IP44) en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Niet geschikt voor gebruik in of onder water. Het aansluitsnoer van batterijbox tot aan de eerste lichtbron is 3 meter lang.

Dit feestverlichtingsnoer op batterij geeft een extra gezellig en feestelijk tintje aan speciale gelegenheden zowel binnen als buiten. Denk aan een barbeque, tuinfeest, buurtfeest, klassenfeest, examenfeest, reunie, verjaardag, jubileum, housewarming, kraamfeest of welke andere feestelijke aanleiding dan ook. Kan worden opgehangen in tuin, terras, serre, partytent of gewikkeld worden om een balkonhek, vlaggenmast, pergola, parasol of erfafscheiding. Op de camping kun je het lichtsnoer perfect gebruiken voor het verlichten van voortent of luifel van de caravan. Er is geen netstroom nodig dus overal te gebruiken waar je maar wilt!

De LED lichtbronnen zijn zeer duurzaam en gaan ten minste 20.000 uur mee, dat wil zeggen minimaal 10 jaar bij dagelijks gebruik van 6 uur. Onderhoud of vervangen van LED is dus niet nodig. Tevens is het snoer zeer energiezuinig met een verbruik van slechts 1.5W.

Specificaties:
Materiaal: kunststof
Kleur: zwart, transparant
Kleur licht: warmwit
Lengte kabel: 3 m
Lengte lichtset: 2 m
Totale lengte: 5 m
Aantal lichtpunten: 5
Batterijen: 4x AA (niet meegeleverd)