Inlite 12 volt padverlichting EVO GROUND 300 DARK In-lite EVO GROUND 300 DARK

190,-
De beste prijs bij LampenTotaal


Merk:
In,   Lite
Kleur:
Antraciet grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en DPD

Over Inlite 12 volt padverlichting EVO GROUND 300 DARK In-lite EVO GROUND 300 DARK

EVO GROUND 300 DARK Met EVO GROUND 300 DARK introduceren we multifunctionele geïntegreerde lijnverlichting met een strakke, architectonische vormgeving. Het armatuur is uitgevoerd met een behuizing van hard geanodiseerd aluminium en heeft hierdoor een stijlvolle uitstraling.

  • Geeft een breed sprankelend lichtbeeld
  • Geschikt voor het verlichten van de randen van een oprit en pad
  • Overrijdbaar
Plaatsingsadvies: Iedere 1,5 á 2 meter een EVO GROUND 300 Multifunctionele geïntegreerde lijnverlichting met een strakke, architectonische vormgeving. Leef je uit met de EVO geïntegreerde LED lijnverlichting en geef je bestrating een upgrade met je eigen lichtontwerp. Creëer strakke architectonische lijnen of juist een speels effect. Haal de lichtarchitect in jezelf naar boven! Het armatuur is uitgevoerd met een behuizing van hard geanodiseerd aluminium en heeft hierdoor een stijlvolle uitstraling. De EVO GROUND 300 DARK is zeer geschikt voor het sfeervol verlichten van paden, opritten en hagen en is eenvoudig te verwerken in bestrating, grind of in het gras. Ga voor premium quality met onze bijzondere EVO lijn. EVO producten (EVO staat voor evo-lutie) hebben een moderne, strakke vormgeving en zijn uitgevoerd in donkergrijs geanodiseerd aluminium. Dankzij de hoogwaardige LED lichtbron en lens met diamond cut structuur, zorgen EVO buitenlampen voor een mooi diffuus lichtbeeld met een excellente kleurweergave (CRI). - In-Lite Transformator HUB 50 of 100 of smart HUB nodig voor deze lamp
- In-Lite zwakstroomkabel nodig voor deze lamp


Let op voor deze lamp is een in-lite transformator vereist (HUB-50, HUB-100 of HUB 150 SMART) en een in-lite zwakstroomkabel.