Philips Creek 153883016 Buitenlamp met bewegingsmelder (wand) LED E27 60 W Zwart

52,99 37,09
6 Prijzen, De beste prijs bij dmLights.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

€10 euro en gratis vanaf een orderwaarde van €100
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door UPS

Over Philips Creek 153883016 Buitenlamp met bewegingsmelder (wand) LED E27 60 W Zwart

Altijd licht wanneer u thuiskomt
De Philips Creek zwarte buitenwandlamp is een tijdloze aluminum buitenlamp met E27-fitting voldoet en aan alle veiligheidseisen (IP44) en is dankzij de hoogwaardige materialen bestand tegen alle weersomstandigheden. Philips buitenverlichting is bovendien eenvoudig te plaatsen met de bijgeleverde montagesleutel. De Creek familie bestaat uit vier verschillende
buitenwandlamptypes en drie sokkellampen (verkrijgbaar in drie lengtes). Combineer met een Philips decoratieve kooldraad LEDlamp voor het mooiste lichteffect.

Energiezuinige LED-lamp Philips verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart je op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

Speciaal ontworpen voor buiten

Hoogwaardige duurzame materialen
Philips streeft naar topkwaliteit. Om duurzaamheid, lange levensduur en weerbestendigheid te garanderen ondergaat elke buitenlamp verschillende testen onder alle weersomstandigheden.

Dimbaar Philips LED-licht
Pas de lichtsterkte van deze Philips lamp aan met een dimmer (niet meegeleverd). Zo kun je bepaalde mooie objecten benadrukken of de sfeer aanpassen aan elke gelegenheid.
Speciale kenmerken

Eenvoudig te plaatsen
De plaatsing van deze buitenlamp is gemakkelijk en snel dankzij de bijgeleverde montagesleutel. Bovendien vindt je in de doos duidelijke richtlijnen voor het installeren van het product en relevante informatie over IP-klassen voor vochtbestendigheid.

Lange levensduur (30 jaar)
Een lichtbron waarop je kun vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 25.000 uur (dit staat gelijk aan 30 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 aan- en uitschakelen). Dit geeft een prettig gevoel: je hoeft je nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en je kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

Spatwaterdicht (IP44)
Deze Philips buitenwandlamp is speciaal voor een vochtige buitenomgeving ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze buitenlamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor buiten.

Materiaal:
Aluminium,  Kunststof
Voorraad: