Steinel bewegingsschakelaar (cpl) kunststof, wit, uitvoering bewegingsmelder, onderkr bev

51,-
8 Prijzen, De beste prijs bij Buitenlampenshop.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Wit

Over Steinel bewegingsschakelaar (cpl) kunststof, wit, uitvoering bewegingsmelder, onderkr bev

Steinel Bewegingsschakelaar CPL Kunststof Wit
Deze bewegingsschakelaar van Steinel is een uitstekende keuze voor het automatisch schakelen van verlichting in verschillende ruimtes. De bewegingsschakelaar heeft een maximaal schakelvermogen van 2000 W en een maximaal bereik van 35 meter frontaal en zijwaarts. Hierdoor is de schakelaar geschikt voor plafondmontage en heeft het een optimale montagehoogte van 2,8 meter.

Halogeenvrij en onderkruipbeveiliging
De Steinel bewegingsschakelaar is halogeenvrij en heeft een onderkruipbeveiliging. Dit zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat ongewenste personen onder de sensor kunnen kruipen.

Aanspreekhelderheid instelbaar en uitschakelvertraging
De aanspreekhelderheid van de bewegingsschakelaar is instelbaar tussen 2 en 2000 lux. Daarnaast heeft de schakelaar een uitschakelvertraging van 480 seconden, wat betekent dat de verlichting nog 8 seconden tot 35 minuten blijft branden nadat er geen beweging meer is gedetecteerd.

Overbruggingsschakelaar en koppelbaar aan netwerk
De bewegingsschakelaar heeft een overbruggingsschakelaar, waardoor de schakelaar handmatig kan worden bediend. Daarnaast is de schakelaar koppelbaar aan een netwerk, waardoor het mogelijk is om meerdere schakelaars tegelijkertijd te bedienen.

Bekijk alle producten op Badkamerwinkel.nl

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: