Steinel LED Plafond-/ Wandlamp 12,5W Wit, Bewegingssensor, Warm Wit

72,03
5 Prijzen, De beste prijs bij Eibmarkt.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Bezorgd door DHL

Over Steinel LED Plafond-/ Wandlamp 12,5W Wit, Bewegingssensor, Warm Wit

De FRS-20 LED combineert sensortechniek en LED met een zeer plat design. Het resultaat is een lamp die geschikt is voor zeer veel toepassingen. Geschikt om op te hangen aan zowel de wand als het plafond. De lamp wordt geleverd incl. LED systeem. Traploze, elektronische reikwijdte-instelling van 1 tot 5 meter rond. Eenvoudige instelling van brandduur en inschakelniveau via draaiknop.

Kenmerken van de FRS20 LED
Inclusief LED systeem
3000 Kelvin
IK07 slagvast materiaal
Ideale bevestigingshoogte 2m - 3,5m
Koppelbaar via kabel
UV beschermend kunststof

Deze lamp heeft een reikwijdte die handmatig in te stellen is van 1 tot 5 meter. Dit betekent dat de sensor reageert bij registratie van de door u ingestelde afstand tussen 1 en 5 meter.

Deze sensor heeft een registratiehoek van 360°. Dit betekent dat de sensor in een hoek van 360° horizontaal om zich heen registreert.

De IP waarde van 54 geeft aan dat er geen schadelijke stofafzettingen zullen zijn. Daarnaast is de bewegingsmelder beschermd tegen spatwater uit alle richtingen (plensdicht).

De schemerinstelling van 2-2000 lux geeft aan dat bij waarden onder de ingestelde lichtsterktewaarde, de sensor actief wordt.

De bewegingsmelder is in te stellen van 5 seconden tot 15 minuten. Dit betekent dat de lamp die u aan de bewegingsmelder aansluit minimaal 5 seconden tot maximaal 15 minuten geactiveerd blijft.

Materiaal:
Plastic
Voorraad: