V-TAC VT-1249 LED-lamp voor vochtige ruimte Energielabel: LED LED LED vast ingebouwd 36 W Neutraal wit Wit

21,70 14,45
5 Prijzen, De beste prijs bij Into-led.com


Over V-TAC VT-1249 LED-lamp voor vochtige ruimte Energielabel: LED LED LED vast ingebouwd 36 W Neutraal wit Wit

IP65 LED armatuur 120 cm 36W 4320lm 4000K neutraal wit licht koppelbaar Dit super zuinige waterdichte LED armatuur is de ideale vervanging van je traditionele TL armatuur. Het armatuur is extreem zuinig door toepassing van de nieuwste LED chip technologie, kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd en is door de aangebrachte aansluitwartels eenvoudig te koppelen. Productvoordelen

  • IP65 waterdicht: Het armatuur is IP65 waterdicht en stofdicht, waardoor je deze zowel binnens -als buitenshuis kunt installeren. Ook geschikt voor zeer vochtige ruimtes.
  • Eenvoudig te koppelen: Door de aangebrachte aansluitwartels is dit LED TL armatuur eenvoudig waterdicht aan elkaar te koppelen.
  • Eenvoudige montage: Het armatuur wordt volledig montageklaar geleverd (inclusief alle benodigde materialen) en is eenvoudig te monteren dankzij de RVS-montageclips.
  • Nieuwste LED chip technologie: Dankzij toepassing van de nieuwste SMD LED chips is dit waterdichte LED TL armatuur extreem zuinig.
  • Helder neutraal wit licht (4000K/840): Door de neutraal witte lichtkleur zorgt dit armatuur voor een helder verlichte ruimte.
  • Diffuus licht: Het armatuur schijnt een diffuus licht waardoor je niet verblindt wordt wanneer je direct in de lamp kijkt.
  • Lange levensduur: Door toepassing van de nieuwste LED chips heeft dit waterdichte armatuur een levensduur van 20.000 branduren. Bij gemiddeld gebruik komt dit neer op 8 jaar. 
  • Kan tegen een stootje: Het armatuur is voorzien van een IK06 waarde, hierdoor is deze beschermd tegen val -of stootschade.
  • Geschikt voor sensor: Je kunt zonder aanpassingen aan deze waterdichte TL lamp een sensor aansluiten. Denk hierbij aan een bewegingssensor of schemerschakelaar.
IP65 waterdicht TL armatuur Door deze hoge beschermingsklasse is het TL armatuur zowel waterdicht als stofdicht. De 6 geeft de mate van stofdichtheid aan. In dit geval betekent deze waarde dat het armatuur volledig stofdicht is. De 5 geeft de waterdichtheid aan. De 5 classificering betekent dat het armatuur in direct contact kan komen met vocht, zonder dat dit de werking van het armatuur aantast. Hierdoor kun je het TL armatuur in zeer vochtige ruimtes hangen. Denk hierbij aan:
  • Schuren
  • Garages
  • Werkplaatsen
  • Parkeergarages
  • Buitenlocaties
Uiteraard is dit LED TL armatuur ook geschikt voor alle binnen locaties. Eenvoudig te koppelen De lamp is eenvoudig waterdicht te koppelen door de aangebrachte aansluitwartels. Hierdoor koppel je in een handomdraai meerdere lampen aan elkaar, waardoor je meerdere lampen tegelijk met één schakelaar kunt bedienen. Door de waterdichte aansluitwartels kun je de lampen waterdicht aan elkaar koppelen door middel van een reguliere kabel. Je kunt tot maximaal 6 LED TL armaturen aan elkaar koppelen. Nieuwste LED chip technologie Deze LED balk is voorzien van de nieuwste SMD LED chip technologie. Hierdoor heeft deze zeer weinig Watt nodig om een grote hoeveelheid licht (lumen) te schijnen. Het armatuur verbruikt slechts 36 Watt en produceert hiermee 4320 lumen. Hiermee vervangt dit armatuur, traditionele TL verlichting van 200 Watt. Een besparing van 80%. De toegepaste LED chips zorgen ook voor de lange levensduur van 20.000 branduren. 20.000 branduren Dit LED TL armatuur beschikt over een levensduur van 20.000 branduren. Bij een gemiddeld verbruik (250 dagen per jaar en 10 uur per dag) gaat dit om een levensduur van 8 jaar. Door de besparing op energiekosten van 80% heb je de aanschafprijs van dit LED TL armatuur zo terugverdiend. Eenvoudige montage Dit LED TL armatuur is binnen enkele minuten volledig gemonteerd en geïnstalleerd. Bij het armatuur krijg je alle benodigde materialen om de lamp op te hangen. In de doos vind je de volgende onderdelen:
  • 1x Waterdicht TL armatuur
  • 2x RVS montageclips
  • 4x pluggen
  • 4x schroeven
Door middel van de RVS montageclips klik je het armatuur eenvoudig tegen het plafond. Deze is er vervolgens ook eenvoudig af te halen. Hierdoor kun je het armatuur eenvoudig schoonmaken. Dit waterdichte LED TL armatuur kun je direct op het 230 volt lichtnet aansluiten. Helder neutraal wit licht (4000K/840) Het LED tl armatuur schijnt een helder neutraal witte lichtkleur (4000K) Deze lichtkleur vervangt de traditionele 840 lichtkleur. Hierdoor verlicht de lamp iedere ruimte helder en goed. Dit zorgt ervoor dat het armatuur geschikt is voor tal van toepassingen waar je helder en goed licht nodig hebt. Denk hierbij aan:
  • Schuren
  • Kantoren
  • Garages
  • Werkplaatsen
Diffuus licht Dit waterdichte LED TL armatuur is gemaakt van ondoorzichtig kunststof waardoor het armatuur een diffuus licht schijnt. Dit heeft natuurlijk als grote voordeel dat je niet verblindt wordt wanneer je direct in de lamp kijkt. Daarnaast verdeelt de lamp hierdoor zijn licht beter en is de gehele lengte van de LED balk verlicht. Kan tegen een stootje Dit armatuur is voorzien van een IK06-waarde. Dit maakt het armatuur zeer geschikt voor magazijnen waar bijvoorbeeld rolcontainers nog wel eens tegen de verlichting aanstoten. De hoge IK-waarde zorgt er namelijk voor dat de armaturen hier niet stuk van gaan.  //downloads// Montagehandleiding:  

Materiaal:
ABS + Polycarbonaat,  Kunststof
Voorraad: