MuchoWow Kruizen op kruisheuvel tegen een donkerblauwe lucht in Litouwen Tuinposter 120x80 cm - Tuindoek / Buitencanvas / Schilderijen voor buiten (tuin decoratie)

32,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MuchoWow Kruizen op kruisheuvel tegen een donkerblauwe lucht in Litouwen Tuinposter 120x80 cm - Tuindoek / Buitencanvas / Schilderijen voor buiten (tuin decoratie)

Kruisheuvel met veel variatie in kruizen en compleet volgebouwd tegen een donderblauwe lucht gemaakt van verschillend materiaal


Hoge kwaliteit tuinposter

Tuinposters zijn specifiek geschikt voor buiten. Dit doek kan daarom tegen een stootje. Voor het spandoek is bisonyl zeil gebruikt. Dit zeil is een gecoat zeildoek met een fraaie afwerking. De tuinposter is UV-bestendig en latex geprint, waardoor die niet verkleurt in de zon. In iedere hoek van het doek is een ring geplaatst, zodat je het doek eenvoudig op kan hangen. Tot slot kan het doek uitstekend tegen hoge of lage temperaturen en heeft het inkt die minstens 3 jaar goed blijft.

Verschillende materialen en formaten

Het product is verkrijgbaar in vele verschillende formaten: van 60x40 tot bijvoorbeeld 200x100. Ook is de fotoprint te bestellen op verschillende materialen, waaronder: canvas, hout, glas, aluminium en fotoposters.

Materiaal:
PVC
Maat:
120x80
Voorraad: