Roestvrijstalen Light depot - vloerlamp Crooked - 170 cm - mat staal (excl. kap) - Outlet

49,58
3 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Zilver

Over Roestvrijstalen Light depot - vloerlamp Crooked - 170 cm - mat staal (excl. kap) - Outlet

Iedereen kent het gemak van een vloerlamp naast een bank of bed. Ze zijn in elk interieur terug te vinden. Als je naar je staande lamp kijkt is het misschien weer eens tijd om deze te vervangen. Met een nieuwe lamp krijgt jouw interieur weer een nieuwe frisse uitstraling. Dankzij praktische en hippe details, zoals bij deze slanke metalen vloerlamp Crooked verbaas je jouw omgeving op een verrassende manier. Crooked is heel eenvoudig in hoogte verstelbaar en heeft bovendien een draaibare fittinghouder. Hiermee kun je de lampenkap naar alle richtingen draaien en kantelen. Niet alleen praktisch om op deze manier het licht naar de gewenste hoek te schijnen, maar het oogt ook nog eens heel origineel en verrassend. Crooked wordt geleverd exclusief lampenkap. Deze kun je zelf naar eigen smaak uitzoeken in ons uitgebreide lampenkappen assortiment. Home sweet home biedt voor elke woonstijl de mooiste kappen van uitstekende kwaliteit. Ze worden met de hand gemaakt in ons eigen atelier. Omdat lampenkappen verwisselbaar zijn kun je dit vloerarmatuur op verschillende plaatsen in je huis toepassen, zoals slaapkamer, keuken of living.

Crooked heeft een moderne uitstraling en is vervaardigd van geborsteld staal. De hoogte van Crooked bepaal je zelf door de metalen staframe te fixeren via het draaiprofiel. De positie van de lampenkap is draaibaar en kantelbaar naar elke hoek en is fixeerbaar met het metalen hendeltje. Dit flexibele vloerlamparmatuur is in de hoogste stand 170 cm hoog en is geschikt voor een E27 lichtbron van maximaal 60 watt. Crooked staat op een stevige dunne (1 mm) ronde voet van ø 30 cm. Hij is iets zwevend verhoogd met een onzichtbare onderkant van vilt. De doorzichtige stroomkabel bevindt zich in de stalen buisstaander. De elektriciteitssnoer van voet naar stekker is 250 cm lang. Voorzien van een ronde, transparante voetschakelaar. Er is geen gereedschap nodig om Crooked te monteren. Via handige instructies is de hoogteverstelbare staande lamp eenvoudig zelf monteerbaar.

Creëer je eigen lampen in huis en combineer armaturen en lampenkappen van home sweet home. Bepaal zelf in welke sfeer je wil wonen en werken en bekijk welke combinatiemogelijkheden bij jouw woonstijl aansluiten. Crooked is gemaakt van geborsteld staal en is op zijn mooist met een kap diameter van 45 of 50 cm. Er zijn lampenkappen verkrijgbaar van fijn katoen, linnen, houtfineer of kunststof. Koop je een nieuwe staande lamp via Besselinklicht.nl dan haal je gegarandeerd veilige verlichting in huis van uitstekende kwaliteit. Alle verlichting van home sweet home is DEKRA gecertificeerd en voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van verlichting. Tip: combineer Crooked met een verlichtingspendel Shift en/of met een tafellampvoet Swing. Door toepassing van verlichting en lampenkappen met dezelfde looks creëer je een rustige sfeer in je woonkamer en bij je werkplek. Goed voor je humeur en goed voor je concentratie! Oh ja en natuurlijk heel gunstig voor de portemonnee. Crooked is scherp geprijsd en wordt gratis thuisbezorgd.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: