Brilliant Bente G26310/70 Wandschijnwerper GU10 5 W LED Beton-grijs

27,99
De beste prijs bij Praxis


Merk:

4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
Retour Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
Bezorgd door POST NL

Over Brilliant Bente G26310/70 Wandschijnwerper GU10 5 W LED Beton-grijs

Kop kan worden gedraaid - energiebesparend en duurzaam dankzij het gebruik van LED-technologie - lampen kunnen worden vervangen

Met spots kunt u kamers gericht verlichten. In tegenstelling tot vaste verlichting kan het te verlichten gebied op elk moment worden bediend en aangepast. Gerichte spotverlichting van objecten is net zo goed mogelijk als het verlichten van hele ruimtes met meerdere spots. Implementeer uw persoonlijke verlichtingsproject met de 1-lichts wandlamp Bente. Je kunt ervoor kiezen om hem aan de muur of het plafond te monteren. Met zijn industrieel ontwerp biedt Bente een zeer opvallend en effectief ontwerp dat het huis prachtig op smaak brengt, zodat de wandspot een absolute blikvanger wordt. Het te verlichten gebied kan specifiek door het hoofd worden aangepast.

De duurzame LED-technologie maakt deze lampen ook energiebesparend. Door de gebruikte GU10 voet is de lamp eenvoudig te verwisselen. Het licht schijnt warm wit , wat altijd een goede keuze is in alle gebieden die te maken hebben met wonen en leven, omdat het er warm en gezellig uitziet. Het benodigde montagemateriaal is bij de levering inbegrepen.

  • Draaibare kop
  • Energiebesparend en duurzaam dankzij LED-inzetstuk
  • Lampen kunnen worden vervangen
  • Met industriële en gebruikte look voor factory chic

Vestigings adres:
Telefoonnummer:
KVK nummer: