Wandlamp Anna 11/10/8,5cm, Wit, Muurlamp gemaakt van Aluminium, G9 lichtbron, 3W 3000K 300lm, wandlamp geschikt voor woonkamer, slaapkamer

13,22
4 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Wandlamp Anna 11/10/8,5cm, Wit, Muurlamp gemaakt van Aluminium, G9 lichtbron, 3W 3000K 300lm, wandlamp geschikt voor woonkamer, slaapkamer

Ben je ook zo gecharmeerd van kleine wandlampjes die naar boven en naar beneden mooi licht verspreiden? Metalen wandlamp Anna is een moderne lamp voor aan de wand en straalt pure eenvoud en klasse uit. Als de lamp aan is verschijnt er een prachtige warmwitte lichtstraal boven en onder de lamp. De buitenkant oogt strak en recht, de binnenkant heeft een metalen V-profiel, eveneens van metaal, waarop het licht naar boven en beneden optimaal gereflecteerd wordt. De lichtbron is achter de voorkant gefixeerd en niet direct zichtbaar, wat heel prettig is voor de ogen. Ook zorgen de profiellijnen op de schuine metalen binnenkant voor een rustige, diffuse reflectie. De metalen behuizing heeft een ruwe matwitte coating (sand white) voor een extra stoere look. Anna oogt dan wel strak en modern, maar is met haar basic look eveneens toepasbaar als basis wandlampje in een landelijk of industrieel interieur. De matwitte opbouw wandlamp kun je toepassen als enkele lamp in een kleine hal of toilet. Bij een trapoploop, langs een loopbrug, in een lange gang of in een grote woonkamer creëer je een extra lichtdimensie door meerdere wandlampen Anna schuin boven elkaar of naast elkaar te bevestigen.

Het kleine wandlampje Anna is slechts 11 cm breed en 8,2 cm hoog. Ze is verkrijgbaar met een metalen behuizing in de kleur zand wit of zilvergrijs. Een zuinige led lichtbron van 3 watt is bij deze wandverlichting geïntegreerd, met led power supply. Het led wattage komt overeen met een 40 watt halogeenlamp. De kleine lichtbron is onzichtbaar weggewerkt achter een klein frosted kunststof plaatje en niet verwisselbaar. Door gebruik van led lampen met energielabel A+ bespaar je 88% energie en gaat jouw energienota flink omlaag! Met een lichtkleur van 3000 Kelvin verschijnt er een warmwitte lichtbundel boven en onder deze blokvormige wandlamp. Anna is niet dimbaar en is met IP20 geschikt voor toepassing binnenshuis in droge ruimtes. Het enige wat je bij deze opbouw wandlamp nodig hebt is een contactpunt in de wand. Maak jouw woonkamer, winkel of gang heel speciaal middels enkele moderne lichtpunten zoals Anna. Indien gewenst is de lamp overschilderbaar in dezelfde kleur als je muur, maar dit hoeft niet. Kies ook voor duurzaam licht dat tot wel 25 jaar meegaat, kies voor led wandlampen van home sweet home!

led wandlampen van home sweet home herken je aan hun prachtige design en hun optimale lichtprestaties. Omdat alle verlichting van dit A-merk voorzien is van een DEKRA label ben je verzekerd van veilige lampen van de beste kwaliteit. Levering inclusief montage-instructies en benodigdheden. Geef je interieur extra sfeer en bepaal op welke plaatsen in huis extra warmwit licht vanaf de wand het sfeerverschil maakt. Koop je matwitte led wandlamp Anna veilig online en betaal op de manier zoals jij wenst: iDEAL, Creditcard, Afterpay, PayPal, Bancontact/Mister Cash. Je bestelling wordt direct bij je thuisbezorgd, de leveringskosten nemen wij voor onze rekening. Binnen 30 dagen is er de mogelijkheid om je aankoop te retourneren. Wij maken het graag comfortabel voor jou zodat je vanuit je eigen stoel op elk moment van de dag jouw nieuwe kleine wandlampjes kunt uitzoeken. Speel met licht, speel met ruimte en breng met Anna een topsfeer in huis!

Materiaal:
Metaal
Voorraad: