Bruine Opbouwspot - Home Sweet Home Drift - moderne wandlamp - plafondspot hout driftwood - LED spot draaibaar en kantelbaar - incl. 1x LED lamp GU10 5W - dimbaar - 3000K warmwit licht - mat nikkel

8,26
3 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin

Over Bruine Opbouwspot - Home Sweet Home Drift - moderne wandlamp - plafondspot hout driftwood - LED spot draaibaar en kantelbaar - incl. 1x LED lamp GU10 5W - dimbaar - 3000K warmwit licht - mat nikkel

Ben je ook fan van natuurlijke materialen zoals drijfhout en prefereer je botanische elementen in je huis of appartement? Haal vandaag nog de natuur in huis en voorzie je slaapkamer, keuken, bijkeuken, toilet of hal van dimbare Drift LED spots. Ook bij het thema zee, duinen en strand (denk aan een restaurant op een camping, beachbar of strandtent) zullen deze LED plafondspots met hippe beachlook het ultieme strandgevoel benadrukken. De praktische en decoratieve LED opbouwspots van metaal en stoer ruw hout (1 cm dik) geven heel gericht en verstelbaar licht in droge ruimten (IP20). Ze zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: met één, twee of vier lichtpunten. Tussen het hardhouten wandplaatje en de wand of plafond is een afstand van 2,5 - 3 cm.

De kantelbare spots zijn afzonderlijk 350 graden horizontaal draaibaar en 90 graden verticaal kantelbaar. De diameter van de spotbehuizing is 6 cm. Wens je nog meer strandsfeer en eenheid in je hele huis?Bekijk dan ook onze andere Drift lampen en combineer LED opbouwspots met Drift wandarmaturen en plafondarmaturen. LED opbouwspots Drift zijn allen voorzien van LED lichtbronnen (fitting GU10, 5,8 wattt, energielabel A+) en hebben als groot voordeel dat ze mooi warm licht geven, dimbaar zijn en wel 25000 uur meegaan. Wil je Drift aansluiten op een dimmer? Die zijn verkrijgbaar bij de bekende bouwmarkten. Door het gebruik van opbouwspots voorkom je dat mensen letterlijk tegen een (hang)lamp lopen. Nog een voordeel van opbouwspots is dat er niet in het plafond of wand gebroken hoeft te worden, zoals bij inbouwspots. Ook raden we je aan om opbouwverlichting in plaats van inbouwverlichting te plaatsen bij een betonnen plafond.

De LED opbouwspots Drift van het merk home sweet home zijn voorzien van een onafhankelijk DEKRA kwaliteitslabel, waarbij kwaliteit en veiligheid gegarandeerd is. Eenvoudige montage middels een handig montagebeugeltje en benodigd montagemateriaal. LED verlichting is een energiezuinige lichtoplossing en gaat direct aan. Daarbij wordt het armatuur niet heet hetgeen extra veilig is bij toepassing van Drift in kinderkamers of kinderopvangcentra. Naast de gebruikelijke 2 jaar garantie geldt ook de laagsteprijsgarantie. Je kunt alle home sweet home artikelen in onze showroom in Duiven bekijken. Daar kunnen we jou ook helpen bij het bespreken van een maatgericht lichtplan. Bestel je liever snel, gemakkelijk en vertrouwd online dan ben je bij Besselinklicht.nl verzekerd van een veilig betaalproces waarbij je kunt betalen op verschillende manieren: iDeal, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, AfterPay of Bancontact/Mister Cash. Daarbij worden de lampen en lichtbronnen gratis thuisbezorgd en helpen we graag bij alle vragen op het gebied van eigentijdse verlichting voor in je eigen huis en tuin!

Materiaal:
Metaal
Voorraad: