Roestvrijstalen Opbouwspot - Home Sweet Home Bollo - moderne wandlamp met schakelaar - plafondspot metaal - LED spot draaibaar en kantelbaar - incl. 1x LED lamp GU10 5W - dimbaar - 3000K warmwit licht - chroom

8,26
2 Prijzen, De beste prijs bij Lightdepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Zilver

Over Roestvrijstalen Opbouwspot - Home Sweet Home Bollo - moderne wandlamp met schakelaar - plafondspot metaal - LED spot draaibaar en kantelbaar - incl. 1x LED lamp GU10 5W - dimbaar - 3000K warmwit licht - chroom

Verlichting met allure, verlichting die het verschil maakt! Richt verstelbare Bollo LED spotlights uit de collectie home sweet home op alle belangrijke details in jouw kamer en highlight alle kunstwerken, schilderijen, foto's en decoraties. Het gespiegelde chroom metaal of matwitte uitvoering in combinatie met het bolvormig design geven een moderne, luxe en vriendelijke uitstraling. Met Bollo creëer je in de woonkamer, zolder, overloop, keuken, hal of slaapkamer een extra hippe dimensie. Opbouwspots zijn de perfecte vervangers voor inbouwspots met als grote voordeel dat ze op het plafond in plaats van in het plafond geplaatst kunnen worden. Bij verhuizing kunnen ze heel gemakkelijk gedemonteerd en verplaatst worden. Handig en decoratief detail is het staafje achter elke bolvormige spot.

Bollo is flexibel te noemen: met behulp van een 4 cm verstelstaafje zijn de LED spots 60 graden kantelbaar en 350 graden draaibaar. Bij Bollo met flexibele arm zijn de verstelmogelijkheden nog ruimer met een kantelbereik van 360 graden. De gemiddelde lichtbundel vanuit een Bollo LED spot heeft een stralingshoek van 36 graden voor een te verlichten oppervlak van ca. 1,5 -2 m2. Hoe verder de afstand, hoe groter de lichtbundel zal schijnen. De chromen of matwitte opbouwspots zijn inclusief LED lichtbronnen (fitting GU10, 5,8 watt), handleiding en montagemateriaal. Chroom is reinigbaar met een zachte, lichtvochtige doek. Daarna direct droog afnemen. Sand white is reinigbaar met een schoon zacht borsteltje. LED licht is extra zuinig en bespaart 88% energie t.o.v. conventionele verlichting. 5,8 watt LED licht is vergelijkbaar met een traditionele lichtbron van 50 watt. LED verlichting is veiliger voor kinderen (wordt niet heet), gaat direct aan en geeft warmwit licht (3000K). Het armatuur steekt 2,5 cm uit vanaf wand of plafond. Tip: De uitvoeringen met één enkele Bollo spot zijn voorzien van een aan/uit schakelknopje aan de zijkant van het armatuur. Dat maakt ze uitermate geschikt als leeslampje naast of boven je bed of fauteuil.

Bollo LED spots kun je kopen met één, twee of vier LED lichtbronnen (inclusief). Je kunt kiezen uit een spiegelglanzende uitvoering in chroom of in een matwitte (sand white) uitvoering. Ze zijn geschikt voor toepassing in droge ruimten binnenshuis (IP20). Wij raden je aan om een professional in te schakelen voor een veilige en professionele installatie van plafondverlichting. Installatiehandleiding en toebehoren zijn inbegrepen. Het armatuur kan worden aangesloten op een dimmer, zodat er na gericht leeslicht of werklicht overgeschakeld kan worden op zacht sfeerlicht. De spotbehuizing heeft een diameter van 8 cm en de opening is 5,5 cm). Combineer Bollo spots met andere chromen of witte elementen in je interieur zoals lampenvoeten of wandarmaturen en ga voor eenheid en rust in je living, slaapkamer of thuiswerkplek. Verlichting van het A-merk home sweet home is DEKRA gecertificeerd. We garanderen de beste kwaliteit en je kunt erop vertrouwen dat de lampen aan alle strenge veiligheidseisen voldoen. Tel daarbij een vriendelijke klantenservice, snelle levering aan huis en koop Bollo LED spots vandaag nog zonder zorgen!

Materiaal:
Metaal
Voorraad: