Zwarte Led Zaklamp - Zeer fel 2000 Lumen - inclusief 4 AA batterijen - Cadeau voor man - King Mungo Zaklampen

27,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Led Zaklamp - Zeer fel 2000 Lumen - inclusief 4 AA batterijen - Cadeau voor man - King Mungo Zaklampen

Hoge kwaliteit led zaklamp op 4 AA batterijen (inclusief), handig voor op de camping, ideale zaklamp uitlaten van de hond of te gebruiken tijdens een avondwandeling in het donker. Deze zaklamp is een algemeen, nuttig en handig cadeau voor man of vrouw voor bijvoorbeeld een verjaardag. Ontdek de Kracht van King Mungo KM-MG51: De ultieme LED Zaklamp voor al je avonturen! Ben je op zoek naar zeer goede hoge kwaliteit en krachtige LED zaklamp? King Mungo KM-MG51 is jouw beste keuze. Met indrukwekkende functies en prestaties, is deze zaklamp ideaal voor kamperen, in een noodpakket, licht om hond uit te laten, avondwandelingen, om 's avonds bij de paarden, kippen of andere dieren te gaan kijken en nog veel meer. Al door heel veel mensen als fijnste zaklamp geprezen. Omdat het lastig kan zijn om de daadwerkelijke kwaliteit en felheid van deze led zaklampen te beoordelen aan de hand van foto's, raden we aan om het zelf te ervaren. Waarom King Mungo KM-MG51? De belangrijkste kenmerken:

  • Uitzonderlijke Helderheid:
    Uitgerust met een krachtige 5-watt P8 LED, schijnt de King Mungo KM-MG51 met 2000 lumen tot wel 500 meter ver, waardoor je een heldere kijk hebt op elke situatie.

  • Langdurige Prestaties:
    Met efficiënte energieconsumptie en 4 inbegrepen AA-batterijen, biedt deze zaklamp indrukwekkende brandtijden. Op de normale stand schijnt hij maar liefst 24 uur, en op de felste stand meer dan 12 uur. Daarnaast is er zelfs een knipper modus op deze zaklantaarn aanwezig die tot wel 40 uur meegaat.

  • Aanpasbare Lichtbundel:
    De King Mungo KM-MG51 is voorzien van een zoomfunctie waarmee je de lichtbundel (breed of niet breed) naar wens en de situatie kunt aanpassen. Zo kun je in- en uitzoomen om de lichtbereik te vergroten of te verkleinen.

  • Robuust en Waterbestendig:
    Met een IP65-classificatie is deze zaklamp bestand tegen zowel stof als regen, waardoor hij geschikt is voor diverse weersomstandigheden.

  • Uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid:
    De King Mungo KM-MG51 led zaklampen onderscheiden zich door zijn robuuste behuizing en stoere uitstraling. Deze militaire zaklamp is ontworpen om lang mee te gaan en zal je nooit teleurstellen. Met je investering in zaklampen van King Mungo zal je nog heel lang plezier hebben van de koop.

  • Veelzijdig in gebruik:
    Of je nu gaat wandelen, hond uitlaten, kamperen, vissen, pech hebt onderweg, je auto moet repareren, in een noodpakket, of gewoon wat extra licht nodig hebt om een boek te lezen, deze zaklamp is de ideale metgezel in tal van situaties. Zowel zaklamp kinderen als voor volwassenen.

  • Inclusief 4 AA batterijen:
    Met de King Mungo KM-MG51 led zaklamp hoef je je nooit zorgen te maken over opladen. Plaats gewoon de inbegrepen batterijen in de zaklamp en je bent direct klaar om te gaan en AA batterijen zijn overal te koop indien nodig.

We hebben extra aandacht besteed aan de kwaliteit van onze zaklampen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je King Mungo KM-MG51 LED-zaklamp. Een ideeal kado man kerstkado voor mannen en vrouwen, weet je niks te verzinnen, dan is dit een cadeau voor man.

Kies voor helderheid, kies voor duurzaamheid, kies voor de King Mungo KM-MG51 zaklantaarn!

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: