Zwarte Zaklamp Led Oplaadbaar 2000 mAh complete set incl Oplaadbare batterij Militaire Zaklamp - 1000 lumen Zeer Fel - Cadeau voor man - King Mungo KM-L12

22,51
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Zaklamp Led Oplaadbaar 2000 mAh complete set incl Oplaadbare batterij Militaire Zaklamp - 1000 lumen Zeer Fel - Cadeau voor man - King Mungo KM-L12

Zaklamp led oplaadbaar: Zeer felle LED zaklamp complete set met krachtige oplaadbare 18650 batterij (2000 mAh) + riemhouder + oplader + fietshouder + AAA houder. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, hoge kwaliteit is waar King Mungo voor staat!
Cadeau voor man: dit is een nuttig en bruikbaar kado man voor verjaardag, vaderdag etc! Ontdek de KM-L12 LED Zaklamp: Krachtig, Oplaadbaar en Militair geïnspireerd. Ben je op zoek naar de ultieme zaklamp voor al je outdoor avonturen? De KM-L12 is dé keuze voor iedereen die kwaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid waardeert. Met een set die alles bevat wat je nodig hebt overtreffen onze King Mungo led zaklampen alle verwachtingen (lichtsterkte en kwaliteit) en maken het verschil tov andere zaklampen.

Belangrijkste kenmerken van de KM-L12 oplaadbare led Zaklampen: Indrukwekkende Prestaties: Met een nieuwe Cree XM-L2 led en een koperen reflector! (wat de meeste niet hebben) schijnt deze zaklamp met 1000 lumen, waardoor het de helderste in zijn soort is (geen nep lumen van 20000 etc). In vergelijking met andere merken, biedt King Mungo ongeëvenaarde kwaliteit. Serieus felle zaklamp led oplaadbaar en door deze oplaadbare batterij zeer duurzaam!

Makkelijk te bedienen: Met 1 drukknop zijn alle lichtstanden handig te bedienen. Druk de knop een klein beetje in om door de lichtstanden te gaan. Shuif de kop heen en weer om de lichtbundel aan te passen van klein naar groot. Compleet Pakket (cadeau set): De zaklantaarn set bevat naast de led zaklamp een oplaadbare 18650 batterij (2000 mAh), een riemhouder, een oplader, een fietshouder, en een AAA batterij houder. Alles wat je nodig hebt om direct van start te gaan, verpakt in een luxe verpakking - een perfect cadeau voor elke gelegenheid zoals sinterklaas cadeau of kerst cadeaus. Ideale kado man voor vaderdag, kerst of verjaardag. Robuust en Schokbestendig: Speciaal ontworpen voor outdoor gebruik, is de militaire zaklamp led oplaadbaar KM-L12 schokbestendig en gebouwd om lang mee te gaan. Het handige formaat ligt comfortabel in de hand, wat het een ideale metgezel tijdens kamperen & outdoor maakt voor allerlei activiteiten. Waarom de zaklamp led oplaadbaar KM-L12 kopen? Deze oplaadbare zaklampen zijn niet zomaar een aankoop, het is een investering in je comfort en veiligheid tijdens al je avonturen. Of je nu kampeert, vist, wandelt, je hond uitlaat, fietst of aan scouting doet, de KM-L12 is de ultieme outdoor must-have en nuttig in veel situaties. Meerdere Lichtfuncties en Noodopties: De zaklamp biedt verschillende lichtfuncties en heeft zelfs een SOS signaal voor noodgevallen. De handige zoomfunctie maakt het eenvoudig om de lichtbundel aan te passen aan je behoeften. Of het nu stroomuitval is, in een noodpakket, pech onderweg, survivalsets, kamperen & outdoor, om de hond uit te laten of gewoon een avondwandeling, de KM-L12 staat altijd paraat. Een Perfect Cadeau voor Elke Gelegenheid: Of je nu een cadeau zoekt voor Sinterklaas, Kerst, een verjaardag of vaderdag, de King Mungo zaklamp is een geschenk dat indruk maakt. Deze multifunctionele zaklampen zijn ook ideaal voor kerstpakketten, vooral als cadeau voor man. Een echt kado voor mannen kerst, altijd handig en nuttig! Wat zit er in de militaire zaklamp King Mungo KM-L12 set?
1 LED Zaklamp: Felle 1000 lumen met koperen reflector.
1 Krachtige oplaadbare 18650 batterij (2000 mAh)
1 USB oplader 1 USB kabel
1 Handige Zaklamp Fietshouder
1 AAA batterij houder
1 Plastic houder (zorgt dat de batterij goed strak zit)
1 Riemhouder (riemholster om zaklamp bij je te dragen aan je riem)


Kies voor kwaliteit die nog vele jaren mee gaat, kies voor een King Mungo led zaklamp! Let op: Stopcontact netdapter niet inbegrepen, bijvoorbeeld van eigen telefoon te gebruiken. Ontdek ons volledige assortiment LED verlichting met andere led zaklampen, hoofdlampen, camping lampen, muggenlampen en meer. Investeer vandaag nog in de zaklamp led oplaadbaar KM-L12 en ervaar de kracht van King Mungo!

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: