Ledlenser P7R Zaklamp werkt op een accu LED 1000 lm 2 h 210 g

96,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Ledlenser P7R Zaklamp werkt op een accu LED 1000 lm 2 h 210 g

Deze LED Lenser P7R zaklamp is de langverwachte oplaadbare versie van de meest verkochte zaklamp van dit moment: de LED Lenser P7.2!

De LED Lenser P7R is oplaadbaar en de Li-Ion accu gaat tot 40 uur mee op de laagste stand van 20 lumen. Deze LED Lenser P7R zaklamp heeft een lichtopbrengst van 1000 lumen en dat is 3x zoveel als zijn niet oplaadbare voorganger, de P7.2.

Het bereik is 210 meter volgens de ANSI norm. Met de LED Lenser P7R zaklamp kun je kiezen voor een smalle bundel voor maximaal bereik of juist voor een brede egale bundel om dichtbij alles te kunnen zien. Het Advanced Focus Systeem zorgt ervoor dat je maximale controle over je lichtbundel hebt.

Dankzij de lens in de reflector is de bundel altijd egaal en zonder rare kringen of zwarte vlekken.br /De LED Lenser P7R zaklamp is oplaadbaar via een zeer handig Floating Charge System, waardoor de lamp in de houder 'zweeft' door middel van een magneet, hierdoor kun je de LED Lenser P7R zaklamp voor veel toepassingen gebruiken waarbij je de lamp veelvuldig nodig hebt. De accu is namelijk altijd vol omdat hij continue in de lader zit. Denk aan BHV, EHBO, ambulance, brandweer, politie, beveiliging, industrie, werkplaatsen en natuurlijk mensen die gewoon een goede zaklamp zoeken voor een heel betaalbare prijs. De lamp is altijd klaar voor gebruik!

Een handige rood/groene indicatieled geeft precies aan wanneer de accu vol is. Nooit meer batterijen kopen is goed voor je portomonnee en het milieu! Je hebt ook dankzij het Advanced Focus System de keuze uit een strakke lichtstraal of een brede bundel voor dichtbij.

Inhoud verpakking:br /-Zaklamp P7Rbr /-Floating Charge Systeem middels USB ( er zit geen 220 volt oplader bij!)br /-Nylon riemtasjebr /-Gebruiksaanwijzing

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: