MAG LED Technology MAG-TAC Plain Bezel LED Zaklamp werkt op batterijen 310 lm 17 h

111,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over MAG LED Technology MAG-TAC Plain Bezel LED Zaklamp werkt op batterijen 310 lm 17 h

Mag-Lite USA compacte zaklamp ‘MAG-TAC’ 132 mm met zeer krachtige lichtbundel. LED-techniek. Zaklamp in Tactical design met tailswitch: snel gebruik maken van 3 verschillende lichtstanden door elektronische multifunctionele schakelaar. De zaklamp heeft een behuizing van zwart geanodiseerd aluminium, corrosievrij. Met rubberen O-ringen, shockproof en spatwaterdicht. Wordt geleverd in blisterverpakking. Inclusief borstzakclip (afneembaar) met geïntegreerd bevestigingsoogje, mini-tool voor montage en 2CR12A Lithium batterijen.
Over Mag-Lite:
Anthony Maglica zette zijn hartstocht voor design en perfectie in om de Mag-Lite staaflamp te ontwikkelen. Opgericht in 1955 presenteert MAG Instrument Inc. zich heden ten dage als een innovatieve Amerikaanse onderneming die zijn gelijke wereldwijd niet kent.
Mag-Lite is uniek onder de zaklampen. Met Mag-Lite werd het begrip zaklamp opnieuw gedefinieerd. De combinatie van prijswinnend design, functionaliteit en kwaliteit maakt deze lampen zo bijzonder. Als praktisch geschenk voor gebruik in huis, in de auto of bij vele andere gelegenheden of voor professionele inzet zoals bij de politie, brandweer of reddingsdiensten – op een Mag-Lite kun je vertrouwen. Gegarandeerd! Veelzijdige accessoires verruimen de inzetmogelijkheden in je vrije tijd, sport of beroep. Servicesets met vervangingsonderdelen verzekeren het langdurige gebruik van ieder Mag-Lite zaklamp. Met 10 jaar fabrieksgarantie op materiaal en fabricage. Mag-Lite - alleen origineel met de tekst op de lampkop. Bovendien heeft elke lamp een uniek serienummer.

Kenmerken:
• LED techniek
• Tactical design met tailswitch
• Behuizing van zwart geanodiseerd aluminium, corrosievrij
• Lengte 132 mm, gewicht met batterijen 136 gram
• Lichtsterkte: 310 lumen
• Lichtbereik: 182 m
• Inclusief Lithium batterijen, borstzakclip en mini-tool
• Gefabriceerd in de Verenigde Staten
• 10 jaar fabrieksgarantie

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: