OLight Warrior X Pro Zaklamp werkt op een accu LED 2000 lm 239 g

125,64
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over OLight Warrior X Pro Zaklamp werkt op een accu LED 2000 lm 239 g

Water, modder en stof laat de Warrior X Pro moeiteloos!
De Warrior X Pro is een krachtige zaklamp voor de zwaarste toepassingen. De aluminium reflector produceert met zijn computerberekende en gladde constructie een optimaal lichtbeeld.
De 3 lichtsterktes kunt u individuele en prachtige verlichting. Zo is bijv. in het vrije veld de max. lichtsterkte optimaal, in huis de geringste.
De extreem robuuste aluminium behuizing met einddopschakelaar is ook met handschoenen aan gemakkelijk te bedienen. Bovendien is de behuizing uitgerust met een beschermende sierring en met een antirol-ontwerp. De Warrior X Pro kan voor outdoor, thuis en ook zakelijk gebruiken. De lamp heeft een Li-ion oplaabare batterij die een minimale zelfontlading en een lange levensduur heeft. De oplaadbare batterij wordt geladen via een innovatief magneetcontact waarmee heel praktisch via vrijwel elke USB-uitgang kan worden opgeladen, bijvoorbeeld ook onderweg in de auto of via een powerbank. Talrijke veiligheidsmechanismen maken een langdurig en batterijbesparend gebruik mogelijk. Als de accu bijna leeg is wordt het door trillingen van de zaklamp weergegeven.

De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: