Zwarte Olight I3T 2 EOS - De beste zaklamp op batterijen

36,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Olight I3T 2 EOS - De beste zaklamp op batterijen

De beste zaklamp op batterijen: Olight I3T 2 EOS In een wereld waar het onverwachte altijd om de hoek ligt, presenteert Olight de I3T 2 EOS zaklamp - uw ultieme partner in duisternis. Deze slanke en elegante zaklamp is ontworpen voor de avonturier, de doe-het-zelver, en iedereen die waarde hecht aan betrouwbaarheid en functionaliteit in een compact formaat. Een strak licht in elke situatie De I3T 2 EOS schittert met een krachtige LED die, in combinatie met de hoogwaardige PMMA lens, zorgt voor een strakke lichtbundel met minimaal strooilicht. Of je nu op zoek bent naar iets kleins in een overvolle tas, of je pad wilt verlichten tijdens een nachtelijke wandeling, de lichtbundel van de I3T 2 EOS leidt je de weg met ongeëvenaarde helderheid. Vermogen dat duurt Aangedreven door slechts een enkele, gemakkelijk te verkrijgen AAA batterij, biedt de I3T 2 EOS twee lichtstanden voor maximale veelzijdigheid:

  • Hoog: Ontketen een verblindende 200 tot 100 lumen voor 7 plus 28 minuten, verlichtend tot 62 meter ver.
  • Laag: Voor langere gebruiksduur, biedt de lage stand een subtiele 5 lumen voor maar liefst 21 uur, met een bereik van 10 meter.
De keuze tussen constant licht of kortstondig aan biedt flexibiliteit voor elke situatie, of je nu even snel iets moet inspecteren of langdurig licht nodig hebt. Gebouwd om te overleven Met een lichaam van hoogwaardig geanodiseerd aluminium is de I3T 2 EOS niet alleen een lust voor het oog maar ook gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Schok- en waterbestendigheid van IPX8 standaard garandeert dat deze zaklamp uw betrouwbare lichtbron blijft, wat er ook gebeurt. Meegeleverd voor direct gebruik De I3T 2 EOS komt met alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan: een AAA batterij voor onmiddellijk gebruik, twee o-ringen voor duurzame bescherming, en een gebruiksaanwijzing om je snel op weg te helpen. Investeer in licht, investeer in iwaliteit Met een garantie van 5 jaar staat Olight achter de kwaliteit en duurzaamheid van de I3T 2 EOS, waardoor het niet alleen een aankoop is, maar een investering in betrouwbaarheid. Haal vandaag nog de beste kleine zaklamp op batterijen in huis en verlicht je wereld met de Olight I3T 2 EOS.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: