Zwarte Stanley PMI Stanley - Maxlife LED Zaklamp - Met geïntegreerd statief

27,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Zwarte Stanley PMI Stanley - Maxlife LED Zaklamp - Met geïntegreerd statief

Nooit meer te weinig licht tijdens het klussen met de Stanley Maxlife LED Zaklamp. Klussen kunnen nu nog nauwkeuriger worden uitgevoerd.
GebruikJe kunt de lamp gemakkelijk als werklamp gebruiken, voor een optimaal resultaat. Door het handige statief kan de zaklamp zelf staan waardoor je je optimaal op de klus kunt focussen.

VoordelenDe Stanley Maxlife LED Zaklamp is een multifunctionele lamp die niet enkel als zaklamp maar ook als werklamp kan worden gebruikt door het uiterst handige statief. Door de drie verschillende standen bepaal je zelf hoe licht je het wilt hebben. Met deze lamp behoort klussen op donkere plekken dus ook tot de mogelijkheden.

Specificaties

  • Stanley Maxlife LED Zaklamp
  • Geïntegreerde opvouwbare drievoet
  • Long-life LED
  • 30 lumen
  • Verstelbare kop
  • Gewicht: 0,369 kg
Verpakkingsinhoud
  • Stanley Maxlife LED Zaklamp
TipsWerkt op basis van 3 AA batterijen

Over het merk StanleyGeen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: