Zwarte True Utility Nebo Slim+ Oplaadbare Zaklamp + Powerbank Compacte Waterbestendig Platte Lamp Telefoon Lader Dimbaar

38,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte True Utility Nebo Slim+ Oplaadbare Zaklamp + Powerbank Compacte Waterbestendig Platte Lamp Telefoon Lader Dimbaar

Sterke oplaabare zaklamp + powerbank lader
Deze Nebo Slim+ oplaadbare zaklamp is de opvolger van zijn eerder al succesvolle broertje, de Nebo Slim. Dit is niet alleen een superkrachtige zaklamp; de Slim+ is tevens een sterke powerbank, waarmee je binnen een mum van tijd je telefoon of ander device oplaadt. Bovendien is deze Slim+ voorzien van een sterke, duidelijke laserpointer. Verder is deze krachtpatser traploos dimbaar en voorzien van een demonteerbare bevestigingsclip met magneet. Ook in de lamp zelf is een sterke magneet geïntegreerd, waarmee je de Slim+ snel en stevig op elke gewenst metalen oppervlak kunt bevestigen.

Dimbare oplaadbare zaklamp 700 Lumen + powerbank
Behuizing: geanodiseerd vliegtuigaluminium
Kleur: matzwart
Afmeting: 12,0 x 5,0 x 1,5 cm
Gewicht: 115 gram
Lamp: LED
Kleur licht: wit
Kleur laserpointer: rood
Ingebouwde powerbank
Lichtsterkte: 700 Lumen
Vermogen: 5V - 1A
Inclusief powerbank
Batterij: Li Ion accu

Vermogen - brandduur / bereik:
Maximale output: 700 Lumen – 1,5 uur – 60 meter
Minimale output: 70 Lumen – 6,0 uur – 20 meter

Plat design, waardoor hij niet wegrolt
Valbestendig tot 1 meter
Waterbestendig: IPX7
Traploos dimbaar
Inclusief demontabele bevestigingsclip met magneet
Ingebouwde voetmagneet
Inclusief wegdraaibare ophanghaak
Inclusief micro USB laadkabel
Garantie: 5 jaar

Platte, compacte zaklamp die niet wegrolt en in elke jas- of broekzak past
Deze extreem sterke oplaadbare zaklamp heeft een maximaal lichtvermogen van maar liefst 700 Lumen, waarmee je zeker 60 meter ver kunt schijnen. De behuizing is vervaardigd van geanodiseerd vliegtuigaluminium, waarmee de Slim+ zaklamp water- en schokbestendig is. De zaklamp is plat waardoor hij niet wegrolt en is voorzien van een wegdraaibare ophanghaak en een sterke magneetvoet. De Slim+ is een compacte aluminium werklamp, powerbank en laserpointer in één. De klasse 2 rode laserpointer is professioneel te gebruiken als meet- of aanwijsinstrument.

Nebo Slim+ ledlamp met powerbank, dimfunctie en batterij indicator
De batterij indicator geeft aan of je accu mogelijk geladen moet worden; bij het inschakelen van de lamp brandt de indicator groen of rood gedurende 3 seconden. De magnetische clip en ophanghaak kan verwijderd worden door deze 270 graden met de klok mee te draaien. Dimfunctie werkt door de aan/uit schakelaar ingedrukt te houden tot het gewenste niveau is gereikt. De lamp knippert even kort waarmee hij aangeeft dat hij in de maximale of minimale stand staat. De Slim+ heeft een zeer plat ontwerp met een dikte van slechts 1,5 cm, waardoor hij nooit weg zal rollen en ik elke broekzak of jaszak past.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: