WakaWaka Light Geel - LED lamp op zonne-energie - Zelfopladend

29,95
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Categorieën:
Kleur:
Geel

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over WakaWaka Light Geel - LED lamp op zonne-energie - Zelfopladend

Licht je outdoor-activiteiten bij.
Met de WakaWaka Light, een compacte, uiterst efficiënte zaklamp op zonne-energie, kun je zien en gezien worden. Ben je 's nachts buiten? Hoe lang je ook op pad bent, je hebt altijd stroom bij je. Daarnaast maak je door elke aankoop ergens ter wereld schone elektriciteit toegankelijk voor iemand die dat hard nodig heeft.

Voordelen:
✔ Direct opladen met zonlicht: De WakaWaka Light maakt gebruik van schone energie. Dankzij het efficiënte geïntegreerde zonnepaneel laad je hem met slechts 5 tot 8 uur zonlicht volledig op.
✔ Licht in de nacht: Ga je kamperen in het bos of hiken om de zonsopgang te zien? Of je nu het een wilt doen of het ander, of allebei, met een volledig opgeladen WakaWaka Light heb je tot 40 uur licht afkomstig van zonne-energie.
✔ Feller of gedimd: Je kiest zelf de lichtintensiteit uit vier standen.
✔ Noodoproepen: Met een oplaadbare lamp op zonne-energie kun je altijd een signaal versturen in geval van nood; de WakaWaka Light heeft daarvoor zelfs een SOS-instelling.
✔ Voor overal en altijd: De WakaWaka Light is compact en licht, zodat je hem makkelijk kunt vasthouden of aan je rugzak kunt hangen.>
✔ Goed voor het milieu: Kies voor zonne-energie en help mee onze planeet te beschermen. Zonne-energie is schoon, emissievrij en milieuvriendelijk.
✔ Gemaakt voor outdoor-activiteiten. Dankzij het stoere, krasbestendige en waterafstotende ontwerp kan de WakaWaka Light wel tegen een stootje. De zaklamp is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen harde schokken en hoge temperaturen om oververhitting te voorkomen.

Let op: dit product heeft geen aansluit mogelijkheden voor je smartphone of andere apparatuur!

Materiaal:
Plastic
Voorraad: