Zwarte XIB Militaire Zaklamp Inclusief batterij & oplader - 2000 Lumen - 5 lichtstanden

20,66
De beste prijs bij bol.com


Merk:
XIB
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte XIB Militaire Zaklamp Inclusief batterij & oplader - 2000 Lumen - 5 lichtstanden

XIB Militaire zaklamp Een goede zaklamp is in meerdere situaties fijn om te hebben. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat maar ook in huis of in uw garage kan een goede zaklamp goed van pas komen. Leg er een in je auto zodat je nooit zonder licht komt te zitten, bijvoorbeeld. Deze zaklamp is ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld een inbreker mee te verblinden. Een goede zaklamp moet niet alleen goed licht geven maar ook eenvoudig in gebruik. Het laatste waar je op zit te wachten is een zaklamp waarvan je de batterijen vaak moet vervangen. Deze zaklamp werkt op een 18650 batterij of 3 AAA batterijen.

LED Zaklamp Deze LED zaklamp geeft 1000 lumen licht en is voor iedere situaties gericht, je kunt de zaklamp het licht focussen of juist een groter gebied laten belichten. De zaklamp heeft tevens drie standen: fel, minder fel en SOS, wat deze zaklamp onmisbaar voor iedereen die niet graag voor verassingen komt te staan. Daarnaast werkt de zaklamp op led verlichting waardoor de (niet meegeleverde) batterijen super lang meegaan. De zaklamp is dankzij zijn ontwerp goed bestand tegen een stootje. De zaklamp is iets meer dan 13,5 centimeter lang, heeft een diameter van 3,5 centimeter en weegt 146 gram. Hierdoor is de zaklamp erg handzaam zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Kenmerken:

  • 2000 Lumen
  • 5 standen (hoog, gemiddeld, laag, flits, SOS)
  • De focus van de straal licht is eenvoudig in te stellen door de schuifbare kop
  • Gaat erg lang mee op 3 AAA batterijen (niet meegeleverd) of een 18650 batterij (oplaadbare batterij + oplader meegeleverd)
Inhoud verpakking:
  • XIB Militaire Zaklamp LED 2000 lumen
  • 18650 batterij
  • Oplader voor de 18650 batterij
  • Batterij houder voor 3 AAA batterijen

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: