Zwarte XIB Militaire mini zaklamp – 3 standen – Zoom – Waterproof - 900 lumen

7,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
XIB
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte XIB Militaire mini zaklamp – 3 standen – Zoom – Waterproof - 900 lumen

XIB Zaklamp mini LED - Militaire Zaklamp - Zaklamp voor kinderen - Zoomfunctie - SOS functie - Waterproof - Shockproof - Bereik 200 meter - 900 lumen - Aluminium

De LED kleine zaklamp is een zeer sterke mini zaklamp die een hoge kwaliteit combineert met een zeer klein en handzaam formaat. Deze mini zaklamp is altijd gemakkelijk mee dragen en is daardoor uitermate geschikt voor toepassingen in en om het huis, maar ook voor op de camping, tijdens nachtelijke wandelingen, vistochten en andere outdoor activiteiten. Het is een prima noodverlichting voor de fiets of voor in de auto.

De zaklamp bevat een CREE LED die behalve energiezuinig ook een zeer helder licht produceren met een vermogen van 900 lumen. Dat staat ongeveer gelijk aan een gloeilamp van 140 watt. De effectieve afstand waarop het licht zichtbaar zal zijn is, afhankelijk van de instelling, tussen de 100 en 200 meter. Een verstelbare brandpunt lengte, in combinatie met een bolle lens zorgt voor een traploze instelling van deze LED zaklamp. Hiernaast kan er worden gekozen uit een groot- of klein lichtsignaal of de functie om de lamp te laten knipperen waardoor er een herkenning- of alarmsignaal ontstaat.

Een ander voordeel van deze zaklamp is het compacte formaat van slechts 9 cm x 2,6 cm x 2,6 cm en een gewicht van slechts 42 gram. Er hoeft slechts 1x een AA batterij worden toegevoegd om de lamp te laten werken. De buitenkant is gemaakt van zwart aluminium en is voorzien van een extra stevige grip. Door middel van een handige draagclip kan de mini zaklamp eenvoudig aan de broekrand of riem worden meegedragen. Hiernaast is de LED lamp waterproof en schokbestendig uitgevoerd.

Concluderend is deze zaklamp een klein, licht en compact ontwerp die gemakkelijk kan worden meegedragen maar met prestaties die professioneel aandoen. De instelbare lichtbundel kan tot 200 meter ver schijnen, de lamp is waterproof en kan goed tegen schokken. Maar bovenal is het een lamp die altijd van pas komt op die momenten dat een goede zaklamp uitkomst zal bieden.

Gebruiksaanwijzing:

De zaklamp kan aan de onderkant worden losgeschroefd. Zo komt er plek vrij voor 1x AA batterij (niet meegeleverd). De zoomfunctie werkt door middel van een schuifmechanisme. De bovenkant kan verlengd worden waardoor er een nauwere lichtbundel ontstaat.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: