Motief lichtketting Cilinder Binnen werkt op batterijen 10 LED Warm-wit Verlichte lengte: 0.9 m Konstsmide 3137-303

14,99
De beste prijs bij Allekabels.nl


Categorieën:

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Motief lichtketting Cilinder Binnen werkt op batterijen 10 LED Warm-wit Verlichte lengte: 0.9 m Konstsmide 3137-303

Dit decoratieve LED lichtsnoer van firma Konstsmide met 10 zilverkleurige metalen cilindertjes brengt een gezellige, feestelijke sfeer in het interieur. Het 90 centimeter lange decoratiesnoer past in elke woonkamer en is overal te gebruiken. Op een schaal, in een vaas, op de vensterbank, op de gedekte tafel, dressoir, rond een spiegel. Laat je inspireren en geef ook jouw interieur iets extra´s. Het mooi afgewerkte snoer heeft micro LED lampjes en geeft de perfecte gezellige, warmwitte lichtkleur. Gemakkelijk te plaatsen aangezien dit prachtig afgewerkte artikel op batterijen werkt.
Konstsmide 3137-303 artikelinformatie
Dit lichtsnoer heeft 10 zilverkleurige metalen siercilinders, elk voorzien van warmwitte ledverlichting. De kabel is neutraal transparant. De LED´s zijn warmwit en hebben een zeer laag energieverbruik. Ze zijn zeer duurzaam en daarom niet vervangbaar. Lampsafstand onderling is 10 centimeter. Het snoer dient voorzien te worden van 3 AA 1,5V batterijen (niet meegeleverd)

Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.

Lampjes en kleur
Aantal lampjes: 10
Vervangbare lampjes: nee
Kleur lampjes: Warm wit
Kleur snoer: Transparant

Afmetingen van de verlichting
Lengte snoer met verlichting: 90 centimeter
Lengte aansluitsnoer: 30 centimeter
Totale snoerlengte: 1.2 meter
Ruimte tussen de lampjes: 10 centimeter

Voeding
Batterij: 3 x AA1,5V (niet meegeleverd)

Konstsmide voordelen/Kenmerken
-Degelijke uitvoering: bovengemiddelde kabeldikte, voorkomt oververhitting
- Hoge trek- en wring belasting door goede technische constructie
- Goede kwaliteit LED lampjes
- Zeer energiezuinig
- Duurzaam: gebruik milieuvriendelijke, recyclebare en brandvertragende materialen
- Semko-Intertek elektrisch keurmerk op technische constructie en veiligheid voor de consument
- Sociale arbeidsomstandigheden in produktiefaciliteiten: SA-8000 gecertificeerd



Over het merk Konstsmide
Konstsmide (est Gnosjo 1942, Zweden) is een trendsettend Zweeds merk in kerstverlichting dat zich al generaties lang specialiseert in elektrische kerstverlichting met een hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Belangrijke kernwaarden voor Konstsmide zijn: aandacht voor traditie en detail in onze producten met respect voor de gebruiker en de leefomgeving. We werken permanent aan verbetering en innovatie van onze duurzame, sfeervolle (LED) kerstverlichtingsartikelen voor binnen- en buitengebruik. We doen daarbij geen concessies aan toegepaste materialen en een gebruiksvriendelijke uitvoering. Al onze elektrische artikelen hebben een EU gecertifciceerd elektrotechnisch keurmerk: een permanente garantie voor degelijke constructie en optimale veiligheid van onze producten. Onze artikelen worden geproduceerd onder sociale arbeidsomstandigheden die in onze produktielokaties zijn geborgd met een SA-8000 certificaat.

Garantie:
24 maanden